بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

زبان مقاله: فارسی
کلمات کلیدی: گوشت


موارد یافت شده: 35

1 - بررسی میزان باقیمانده آفت کش های گیاهی در گوشت (چکیده)
2 - اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی (چکیده)
3 - کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه (چکیده)
4 - بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در قطعات گوشت مرغ در خراسان رضوی (چکیده)
5 - اثرات آنتی اکسیدانی α- توکو فرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی (چکیده)
6 - مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده (چکیده)
7 - ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن (چکیده)
8 - ارزیابی کمی آزمون حساسیت آنتی بیوتیکی و بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (چکیده)
9 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
10 - اندازه گیری قدرت بازار و کارایی هزینه ی تولید و توزیع گوشت گاو و گوساله در ایران (چکیده)
11 - اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی (چکیده)
12 - اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی (چکیده)
13 - بررسی تاثیر مجاورت بر انتقال قیمت گوشت مرغ در استانهای منتخب کاربردی از الگوی رگرسیون فضایی (چکیده)
14 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
15 - بررسی اثر محافظتی سیر و ویتامین E در پیشگیری از پراکسیداسیون لیپیدی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio) در زمان‌های مختلف نگهداری (چکیده)
16 - مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده (چکیده)
17 - اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو, شتر و شتر مرغ (چکیده)
18 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار (چکیده)
19 - بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار (چکیده)
20 - بررسی تاثیر مداخلات دولت در بازار گوشت مرغ (چکیده)
21 - استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
22 - بررسی حاشیه بازاریابی گوشت مرغ با استفاده از مدل انتظارات عقلایی (چکیده)
23 - تحلیلی ساختار بازار و اثر انتقال قیمت بر حاشیه بازاریابی در صنعت گوشت گاو کشور (چکیده)
24 - الگوی آستانه‌ای انتقال قیمت‌ در بازار گوشت مرغ ایران (چکیده)
25 - آلودگی های باکتریایی گوشت گوساله خام و کنترل بیولوژیکی آنها (چکیده)
26 - استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
27 - ارزیابی سیاست تنظیم بازار گوشت مرغ در ایران (چکیده)
28 - الگوی انتقال قیمت در صنعت گوشت گاو ایران (چکیده)
29 - اثر آب مغناطیسی بر روی رشد طیور گوشتی (چکیده)
30 - بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی E.coli O157:H7 جداشده از گوشت چرخ کرده در مشهد (چکیده)
31 - تعیین انرژی قابل سوخت ساز پودر گوشت و استخوان در خروس های بالغ لگهورن (چکیده)
32 - بسته بندی گوشت و فرآورده های آن (چکیده)
33 - استفاده از اشعه مایکروویو در کاهش آلودگی سطحی لاشه طیور به باکتری سالمونلا تایفی موریوم (چکیده)
34 - بررسی مقایسه ای ظرفیت نگهداری آب و ارزیابی برخی پارامترهای فیزیکوشیمیایی در گوشت گاو و شتر (چکیده)
35 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه‌‌های گوشتی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر